[Video] Budak sekolah kena tangk4p basah, buat ‘Pr0jek’ dalam bilik air masjid di siang hari

Sud4hlah mahu lakvkan perkara tidak sen0n0h dan terkutuk berani pula tu buat di temp4t suci, di rumah Allah.

Itul4h yang berl4ku baru² ini di mana satu pasangan bawah umur yang ditangk4p selepas kant0i berdua-duaan di dal4m bilik mandi sebuah masjid.

Kejadian itu berl4ku di Desa Bendoharjo, Gabus, Jawa Tengah dan kel4kukan pasangan kekasih tersebut dilih4t oleh penduduk yang kemudiannya mengepvng sebelum menangk4p kedua-duanya.

Rakam4n ketika kejadian itu berl4ku tul4r di internet menunjukkan situasi ketika pas4ngan tersebut cuba mel4rikan diri darlpada bilik mandi ketika ditah4n penduduk.

Menurut medla temp4tan, kedua-dua mereka kemudian diar4hkan untuk berar4k mengelilingi kawas4n kampung sebelum mereka dib4wa ke balai polis.

Keluarga remaja lelaki dan perempuan itu dilap0rkan hadir ke Balai Polis Gabus dan terkejut dengan kel4kuan anak mereka sehingga ditangk4p.

Difah4mkan, remaja lelaki terb4bit memaklvmkan kepada bahawa penjaga dia mahu keluar membeli kert4s untuk kegunaan di sekolah n4mun seben4rnya dia ke sebuah masjid yang sunyi bersama kekasihnya itu.

Ketua Polis Gabus, Sunarto berkata keluarga remaja lelaki tersebut mem4klumkan mereka sedia bert4nggungjawab untuk berkahwin dengan pasangan itu jika keluarga remaja perempuan tersebut bersetuju.

Video

Sumber beutifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Kecohapetu Ya.

PERHATIAN: Pihak Kecohapetu tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment