‘Kena getah aku’ Makanan Hampir 1juta, Air kosong RM500?

Siapa tidak kenal dengan chef selebriti terkenal iaitu Nusret Gokce atau lebih dikenali sebagai ‘Salt Bae’. Dia sebelum ini popular dengan gelagatnya menabur garam ke atas stik pernah curi perhatian dunia.

Baru² ini cef selebriti Salt Bae teruk dikec4m di media sosial serta diangg4p gil4 kerana menayang bil pelangg4n cec4h harga 614,125 dirham (RM762,613) semasa mak4n di restoran.nya yang terlet4k di Abu Dhabi.

Difah4mkan, cef yang ter.kenal dengan stik daun em4s dan gaya tabur4n garam dihent4m habis-habis4n oleh wrganet kerana memuat naik bil ter.babit di Instagr4m.

Pemilik bil makan4n ter.sebut masih belum diketahui dan dikat4kan ramai individu ber.profil tinggi kini berada di sana untuk menyaksikan per.lumbaan ter.akhir musim Formula 1 sebelum berger4k ke Qatar untuk kejohanan Piala Dunia.

Salt Bae atau nama sebenar.nya, Nusret Gocke tel4h mengambil kesemp4tan daripada dua acara ter.besar itu dengan mengen4kan 9000 dirham (RM11,159) untuk dua set hidangan stik ber.salut daun emas dan hidangan lain, dim4na harg4nya diangg4p tid4k masuk dek ak4l .

Kebanyak.kan netizen berangga.pan duit sebany4k itu dilabur.kan untuk makan4n sememang.nya satu pembaziran dan ia boleh digunakan untuk menyelam4tkan penduduk yang kelapar4n untuk beberapa hari.

Sumber: Beautifulnara

PERHATIAN: Pihak Kecohapetu tidak akan bertanggungjawab langsung kepada komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Comment